Annoncering & markedsføring

Fordi man har en hjemmeside som er flot og effektiv betyder det ikke automatisk mange besøgende!

 

Når hjemmesiden er på plads ønsker man naturligvis at gøre hvad man kan for at få så mange besøgende ind på sin hjemmeside som muligt.

 

En forudsætning at for at få succes med markedsføringen af en hjemmeside er at selve hjemmesiden er i orden – såvel teknisk som indholdsmæssigt!

 

Under forudsætning af, at markedstilbuddet og hjemmesiden er i orden vil næste opgave være at markedsføre hjemmesiden, og nedenfor er et udpluk af de mange muligheder som Budget Reklame kan hjælpe med.

 


 

Banner-reklamer

Der findes et utal af onlinemedier, herunder aviser og blade som giver mulighed for at man kan “indrykke” banner-reklamer på deres hjemmesider. Bannerne skal udfærdiges ud fra helt fastlagte tekniske specifikationer og størrelser. Den største opgaven ifm banner-reklamer er som oftest at få den gode ide som formidler det helt rigtige budskab, der passer sammen med såvel mediet der opereres på, markedstilbuddet som udbydes og samtidigt fanger læserens interesse.

Har du behov for en banner-reklame så kontakt Budget Reklame og hør nærmere. Har du selv en ide til hvad budskabet og måden det skal vises på bidrager vi gerne med konstruktiv kritik. Sammen kommer vi hurtigt i mål til budgetpris!

 

Google Adwords

Ønskes en hurtig, målrettet og ofte omkostningseffektiv metode til at ramme en nøjagtigt defineret målgruppe er Google Adwords sagen. En række aspekter spiller ind på klikpris og omkostningsniveauet, men Budget Reklame har erfaringen som gør at de oplagte fælder og spildte klik undgås hvor muligt.

Ønsker du hjælp med opsætning af en Google Adwords kampagne så kontakt Budget Reklame og få et godt tilbud.

 

Pressemeddelselser via internet

Har du et spændende og interessant budskab om din virksomhed, dit produkt eller f.eks. en..
Læs mere om udsendelse af pressemeddelelser via internet >>