Søgemaskineoptimering (SEO)

Afgørende for en hjemmesides success er søgemaskineoptimering – dvs. at hjemmesiden indeholder ord og sætninger, som sætter søgemaskinerne i stand til at identificere og indeksere hjemmesidens indhold – en flot hjemmeside gør det ikke alene!

Der er masser af firmaer på nettet som tilbyder søgemaskineoptimering – også kaldt SEO “Search Engine Optmization” og begrebet er nærmest gået hen og blevet et “buzz”. Der tilbydes masser af pakker og diverse ydelser, som uden at gå særligt i dybden med emnet, giver kunden indtryk af, at kunne forvente at komme helt i top på Google hvis kunden vælger netop denne udbyders løsning.

Det skal her slås helt fast at der naturligvis ER masser af seriøse SEO-specialister, men der er heller ingen tvivl om at der ligeledes er en del udbydere som ikke leverer den vare som kunden forventer ift. søgemaskineoptimeringen og efterfølgende placering på Googles populære søgeindeks.

 

Betydningen af indgående links ift. Googles vægtning af den enkelte hjemmeside. Kilde: Wikipedia

Alt efter hvor konkurrencepræget et marked der opereres på, vil søgemaskineoptimeringen af hjemmesiden(s tekst) medføre at siden dukker op i søgeresultaterne på Google – alt andet lige!

Metatags i form af sidetitler, descriptions, altcontent m.v. kan understøtte Googles vægtning af siderne.
Intern og ekstern linkbuilding medvirker også i høj grad med at understøtte og forøge Googles vægtning af siderne.

Man kan bruge lige så meget tid på søgemaskineoptimering som man er villig til at sætte af til det!

 

 

Hos Budget Reklame kan du vælge at tilkøbe udvidet søgemaskineoptimering (SEO) til din hjemmeside. For kr. 1.495,- ekskl. moms optimerer vi indholdet på 5 (produkt)sider ud fra aftalte søgeord.  

Tilkøbet forudsætter som udgangspunkt at du har købt en WordPress hjemmeside hos Budget Reklame.

Vi gennemgår siderne mhp. optimerede metatags, altcontent og intern linkbuilding – best practise – ligesom din hjemmeside (startside) registreres på de 10 førende danske linkkataloger.

For god ordens skyld skal det understreges at der ikke ydes nogen form for garanti ifm. udført søgemaskineoptimering idet konkurrencen på markedet og andre ikke-forudsigelige faktorer har indflydelse  på resultaterne.